VISIE

 

Aangezien oudere klassiekers Christophe's echte passie zijn, richten we ons vooral op oldtimers. Maar ook met je moderne wagen ben je bij Exquisite Oldtimers aan het juiste adres.

 

Onze visie is dat topkwaliteit en topservice hand in hand gaan met open communicatie en overleg met de klant. Bij Exquisite Oldtimers weet u wat er defect is, waarom het kapot is gegaan en waarom het nodig is het te vervangen. Er wordt niets vervangen en aangerekend zonder voorafgaand overleg.

U, uw wensen en uw wagen staan centraal.

 

Topkwaliteit aan een eerlijke prijs is het handelsmerk, een tomeloze passie voor auto’s de drijfveer.

 

Dit zijn onze voornaamste pijlers:

- Transparante communicatie

- Duurzaamheid: leder (restproduct)

- Originaliteit

- Kwaliteitsvolle afwerking

- Streling voor het oog

- Comfort

Over ons

Exquisite oldtimers is ontsproten uit de passie van Christophe Goetinck en Stéphanie Besard.

Christophe zou op vijfjarige leeftijd patissier worden, want de patissier uit de buurt had een rode Ferrari Testarossa. Auto’s en autotechniek boeiden hem toen al mateloos. Eens volwassen was de keuze snel gemaakt: hij zou patissier worden, of misschien toch beter iets met auto’s?

Na het behalen van een masterdiploma handelswetenschappen, enkele jaren werken bij Colruyt, een ondernemersopleiding motorvoertuigen bij Syntra en enkele jaren als mecanicien bij officiële verdelers van VW en Audi, startte Christophe in 2011 als zelfstandige in bijberoep Garage Greasemonkey op. De focus lag vooral op onderhoud en herstellingen van alle merken personenwagens. Van een passie een beroep maken, een droom die uitkomt. Daarnaast geeft Christophe ook les in de ondernemersopleiding garagehouder bij Syntra West.

 

Stéphanie, meester in grafisch ontwerp, leerkracht in het kunstonderwijs en echtgenote van Christophe is geboeid door mooi vormgegeven functioneel design. Haar drijfveer is door middel van unieke ontwerpen meerwaarde creëren in zowel haar eigen leven als dat van anderen. Als Filomien startte ze al in 2009 als zelfstandige, vooral met het geven van workshops zeefdruk, boekbinden en aanverwanten.

Met auto-interieurs vonden Stéphanie en Christophe een raakvlak tussen hun passies. Samen volgden ze een opleiding autostoffeerder en niet veel later was Exquisite Oldtimers een feit. Om haar vaardigheden in het bewerken (en verwerken) van leder nog te verfijnen volgde Stéphanie bovendien nog een opleiding maroquinerie. Oldtimers zijn immers meer dan alleen de wagen, de hele beleving omtrent de oldtimer zorgt er mede voor dat we er zo van kunnen genieten. Als Filomien maakt Stéphanie daarom ook allerhande accessoires in leder, op maat en naar wens van de klant, zoals bijvoorbeeld travelers notebooks, brillenetuis, zetelbeschermers, tassen en nog zo veel meer. Omdat ook de kinderen graag in stijl meereizen, kunnen we zelfs hun kinderzitjes volledig naar wens herbekleden, bijvoorbeeld in hetzelfde leder en in dezelfde stijl als het interieur van de auto.